петак, 10. мај 2013.

Drugi blogorodjendan

Dragi moji, uskoro se bliži drugi rodjendan mog bloga, da, baš ovog na kome ste trenutno. Mada sam ja par dana ranije započela njegovu izradu, prvi skromni post sam objavila 21. maja pa će to biti i dan kada ću izvući dobitnika. Dobitnika?, Pa, da, biće i neki poklončić povodom rodjendana. Ako želite, možete na svom blogu postaviti link ka ovom postu da i druge vide, ako ste ovde novi i svidja vam se što ste ovde zatekli možete početi da me pratite ali ništa od toga nije uslov da biste se prijavili za poklon.
Jedino što treba da uradite je da ostavite neki komentar na ovaj post. Dobitnik će biti nasumično izabran (verovatno će u izvlačenje biti uključeni moji klinci :-) ) a poklon koji čeka nekog od vas je...


Ima tu i salveta i satenskih traka, šarenih papira i perlica, zvezdica, srca i leptirića... Nadam se da će se dobitniku dopasti a sigurna sam da ko god dobije poklon da će uspeti da ga iskoristi na jako lep i kreativan način.
Toliko o tome, nešto nisam baš pri rečima, a i ne drži me mesto, samo želim da što pre izadjem napolje, razumete me, sigurna sam.
Imam još dve stvari da podelim sa vama, a to je da sam od Barbare sa bloga Mojih 40+ dobila divnu nagradu, na čemu joj se, naravno, neizmerno zahvaljujem.


Nagrade me uvek obraduju ali me pomalo i obavezuju, jer bi sad trebalo da je prosledim na deset blogova a to će mi oduzeti vreme koje trenutno baš i nemam (i to verujem da svi razumete), a pošto se svima vama pojedinačno zahvaljujem na tome što ste deo moga sveta (kao što na nagradici piše) prosledjujem je svima vama koji upravo sad ovo čitate.

Drugo o čemu želim bar par reči da napišem (mada zaslužuje mnogo, mnogo više) je da sam pre par nedelja od Nataše sa bloga Smilje-art by heart dobila sledeći poklon.


Svašta se tu našlo...






 Valjda je više nego očigledno koliko sam bila iznenadjena kada sam paket otvorila. Kao što sam i Nataši u poruci napisala, u današnje vreme dobiti od nekog ovako nesebičan poklon, nije uopšte mala stvar. I još jednom ti se, Nataša, zahvaljujem i na poklonu i na tvom pisamcetu koje mi je pružilo priliku da te još malo bolje upoznam.

I eto, taman sam završila na vreme da krenem po klinca u školu, rekoh već, nemam baš puno vremena.
Do sledećeg posta sve vas puno pozdravljam!!!

Bojana Iza Duge

12 коментара:

  1. Čestitke na blogorođendanu, nastavi nas i dalje razveseljavati svojom kreativnošću :) Otkako je došlo toplo vrijeme blogovi su malo u drugom planu, nikome se ne sjedi pred kompjutorom kad je vani tako lijepo...Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam ti dvogodišnjicu bloga od sveg srca.
    Meni bi najlepši dobitak bio da te upoznam, to je najveće bogatstvo, ono što jedni drugima pružamo, podršku, osmeh, lepu reč.
    Zato je za mene veoma dragoceno što sam upoznala Natašu Iskricu i neke druge kreativke, mi se tako razumemo i prepoznajemo srodne duše jedna u drugoj.
    iskrica je zaista oduševila svojim poklonom, a ti si ga zaslužila.
    Želim ti još puno, puno blogerskih rođendana :)

    ОдговориИзбриши
  3. najljapše čestitke za drugi rođ :)

    ОдговориИзбриши
  4. Srećan blogorođendan i želim ti još puno kreacija. Uživaj u poklonu, a da ćeš ga dobro upotrijebiti, u to sam sigurna.

    ОдговориИзбриши
  5. Srecan rodjendan i zelim ti jos puno novih kreacija a naravno i postova!

    ОдговориИзбриши
  6. čestitam rodjendan i želim još puno puno godina pisanja ovako lepih postova

    ОдговориИзбриши
  7. Srećno,Bojana i ubuduće sa ovim lepim blogom i kreativnim radovima!
    Ne sumnjam da ćeš salvete i šarene papire sasvim dobro i znalački iskoristiti.A to je i Nataša znala;)

    ОдговориИзбриши
  8. Sretan blogorođendan i neka ih bude još jako jako puno :))

    ОдговориИзбриши
  9. Samo ti uživaj, znam da ćeš sve to bolje iskoristiti nego ja. Lako je dati ono što imaš...

    Srećan ti blogorođendan i da još dugo, dugo budeš kreativna, da objaviš mnogo postova. Želim ti i još mnogo nagrada i blogorođendana

    ОдговориИзбриши
  10. Srecan blogorodjendan draga i uzivaj "tu,iza duge" gde si otkrila kreativnost:))

    ОдговориИзбриши
  11. Bojana, srećan drugi rođendan tvog bloga, želim ti još puno rođendana, postova i lepih kreacija koje su meni bile jedna od inspiracija!!!

    ОдговориИзбриши
  12. Sretan blog rođendan! I mene je Nataša jako ugodno iznenadila poklonom koji mi je poslala,divna je!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...