понедељак, 10. октобар 2011.

Unikatni albumi

Postaviću slike dva albuma koja sam uradila u prethodnim mesecima. Moj prvi album je bio za moju malu ali najdrazu komsinicu Anu a drugi opet za jednu osobu meni jako bitnu, dragu i posebnu, za moju kumu.





A sad slike albuma "Za moju voljenu kumu" :-)









Kartice kao i kod prvog albuma se nalaze unutar svake strane a ovako izgledaju.

Toliko za ovaj put, iskreno se nadam da ću uspevati češće da postavljam slike novih radova i da neću više ovoliko odsustvovati sa bloga. :-)

5 коментара:

  1. Zdravo, Bojana! Drago mi je sto si se 'vratila', vazno je da si ti bila vredna za ovo vreme! :) Albumi su veoma lepi, odlicno si na njih uklopila tzv. quilling. Super! Puno pozdrava!

    ОдговориИзбриши
  2. Zbog nekih problema sa racunarom dugo nisam mogla da postavim komentar i da ti odgovorim. Zahvaljujem ti se na lepim recima, drago mi je da ti se svidjaju albumi.
    Veliki pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. meni je sve PREDIVNO, stvarno je cudesno /a mislim da imas talenta i za pisanje :)/ i mogu da zamislim koliko je truda potrebno /pomalo se i sama bavim recikliranjem i pretvaranjem u nesto drugo/
    sve najbolje, samo nastavi!
    pozdrav
    ana

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti, Ana, puno. Da li se negde može pogledati to sto ti pravis?
    I ja tebi želim sve najbolje i svrati na moj blog kad god poželiš.
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. gledali su do sada samo prijatelji koji su dobijali poklone, ali polako pravim zbirku slika toga, tako da se nadam ubrzo, javicu, ali tek da se zna daleko je od ovog sto ti pravis, to je stvarno umetnost, ja sam od svega po malo, mozda ces videti...
      pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...