петак, 8. март 2013.

Album za zaljubljene- skraćeno izdanje

Da li se meni čini ili se devojke više trude da obraduju svoje momke unikatnim, ručno radjenim poklonima?
Ponovo je jedna zaljubljena devojka poželela album koji bi poklonila svom dečku sa njihovim zajedničkim slikama, a kako smo imale samo dva- tri dana da se dogovorimo i da ja onda to napravim, odluka je pala da ponovo izradim crno-crveni album (naravno sa ponekim drugačijim detaljčićem), ovaj put sa manje strana ali zato je tu bila i čestitka kao dodatak.










 ******************************************************************************
Drage dame, srećan vam 8. mart, nadam se da su se bar danas muškarci više potrudili oko svojih devojaka, žena... i da su ih obradovali nekim poklončićem baš za njih odabranim.
Meni je danas najdraži poklon podario moj sinčić koji mi je jutros, još uvek pospan, izrecitovao pesmicu koju ih je vaspitačica naučila u vrtiću a počinje ovako:
"Moja mama je super žena,
tu ne postoji dilema..."
:-))))))))))))

Pozdrav svima šaljem!
Do novog posta budite mi dobro i zdravo. I osmeh na lice nabacite, smejte se, radujte se, plešite, igrajte se sa decom, ludujte, glupirajte se, šalite se, smejte se svojim manama i budite ponosni na svoje vrline....
:-*


8 коментара:

  1. Crveno i crno se divno slažu, ti si ovo napravila prelijepo.Nego, što nam malo ne napišeš svoje utske o novom režimu ishrane sa sirovom hranom, prošlo je više od mjesec dana, ako u međuvremenu nisi odustala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Fikreta.
      A drago mi je i da te interesuje presna hrana, ja za takav nacin ishrane imam samo reci hvale, mada naravno da sam pravila pauze, u trenutku slabosti sam popila par gutljaja mleka ali ledenog sto je bilo dovoljno da dobijem upalu krajnika. Nakon dva dana pod upalom ipak sam se bacila na tople cajeve i pilecu corbicu. :-)
      Jedno je sigurno, vec posle par dana se primeti koliko se covek bolje oseca, koliko ima vise energije, koliko organizam bolje funkcionise. Pricam to i iz ranijeg iskustva, jer sam se ovako hranila oko godinu i po, ali to je bilo dok sam bila devojka, sada kada imam klince mnogo mi je teze i da zapocnem i da istrajem. Ali, evo ponovo sam na presnoj hrani i ovaj put cu kada budem malo vise izdrzala, barem mesec-dva u kontinuitetu, mozda posvetiti toj hrani jedan post pa mozda se jos neko zainteresuje.
      Pozdrav!

      Избриши
  2. Sjajna ideja Bojana i moje boje !!! :)))
    Svrati do http://kaocrnovino.blogspot.com/ čeka te nagradica !!!

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala, Barbara, drago mi je da sam pogodila tvoje boje i da ti se dopada. I hvala na nagradici, valjda cu danas stici da je prosledim dalje.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...