петак, 1. март 2013.

Nova kolekcija

Dragi moji, sa čestitkom iz prethodnog posta, sa kojom sam se prijavljivala na izazov uspela sam da udjem u Top 3. Pobednicu i ostale radove koji su se našli u top 3 pogledajte na blogu Izazovi i slatkiši.

A sad želim da vam pokažem dve čestitke koje sam izradila upravo dok sam čekala da mi se javi inspiracija za pomenuti izazov.
 Radila sam ih po istom principu kao čestitke iz ovog posta, na mojoj fb stranici sam album sa tim čestitkama nazvala "Nova kolekcija", pa sam i ovaj post tako nazvala. Verujem da ćete uočiti po čemu su sve one slične, a možda je i to samo moj utisak, da se one razlikuju od mojih ostalih čestitki, i da predstavljaju novu kolekciju. :-)))









 

 To bi bilo to, ostalo mi je samo da pohvalim mog starijeg sina (predškolca) koji mi je pomogao da ubacim sve ove slike. Želi da nauči kako se sve ovo radi pa da i on ima svoj blog jednog dana :-)))))) Današnja deca!

Pozdrav svima, hvala vam na poseti.




8 коментара:

  1. Prelepe su čestitke.Radiš izuzetno pedantno.

    ОдговориИзбриши
  2. Ma kako ti samo dođu ovako divne inspiracije,kombinacije,boje..Savršeno:)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je lepa i stara kolekcija, ali volim kad vidim da neko želi da napravi i nešto novo. To je, onda, napredak. Ne treba ostati na istom, već eksperimentisati. To je zabavno.

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepe su! Stvarno su fenomenalne :)
    http://danicafashion.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...