среда, 12. јун 2013.

Jedna iskra...

...je dovoljna da bi se rasplamsala želja da se oprobam u nečem novom. Odavno sam planirala da probam da ukoričim neku sveščicu, nailazila sam na neke tutorijale i polako se radjala misao da bih ja to mogla da izvedem, ali tek kad sam poželela da nečim obradujem Natašu (to je ta Iskrica koja mi je bila potrebna) za njen prvi blogorodjendan, moje želje, ideje i planovi su krenuli da se ostvaruju.

Na You-tube sam potražila tutorijal i onaj koji mi se odmah dopao je ovaj. Onda sam pogledala još neke od iste autorke i potrudila sam se da u izradi Natašinog poklona primenim sve što sam naučila.

Uz sveščicu sam napravila i podlogu za blokčić i označivač za knjigu. Pošto sam korice sveske oblepila tkaninom to sam po prvi put učinila i sa podlogom i označivačem. O njima neću mnogo pričati već znate šta možete da očekujete. Nisam bila sigurna koje su Natašine omiljene boje pa sam ubacila od svih po malo :-)

Za svesku sam napravila 7 signatura jer toliko ima duginih boja, u jednoj signaturi je pored belih papira i po jedan papir u jednoj duginoj boji.
Za danas toliko, u sledećem postu će biti još jedna sveščica, manjeg formata, koju sam pravila za drugaricu mog sina. Sad moram da idem, "uzela sam slobodan dan" od svih svakodnevnih obaveza, odoh u jednu duuuuuugu šetnju.

Pozdravljam vas sve,
Bojana Iza Duge

12 коментара:

 1. Poklon je fantastičan. Volim šarenilo, ali na poklonu dominira moja omiljena boja, a to je plava.

  Ne znam šta bih drugo rekla, osim da si me baš obradovala i da poštar, kad je doneo, nije verovo DA JE TO RUČNI RAD. To sam ti već rekla. Znači, sve znaš, samo napred, ispalo je fantastično!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nisam znala a, eto, pogodila sam sta volis i zbog toga sam jos srecnija. :-)

   Избриши
 2. Kako lijepo, precizno, uredno, veselo, šareno :)) Baš mi se dopada!

  ОдговориИзбриши
 3. Sve znaš, Bojanice, sve.... :)
  Znači....zadivljena do maksimuma. Ljubim te u te ruke zlatne :*

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, Barbara, uvek pocrvenim kad citam tvoje komentare, hvala ti, jos jednom i jos jednom...
   :-*

   Избриши
 4. Već sam ti rekla da mi se mnogo sviđaju podloge za blokčiće i obeleživači ali i ova sveska je pun pogodak. I ovo ti ide od ruke, divno izgleda i mislim da ćeš još puno ovakvih da praviš :-) Pozdrav...

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, Anice, od tebe mi je zadovoljstvo i kad ponovo cujem da ti se nesto dopada. To mi puno znači. I upravu si da cu praviti jos svescica, vec je jedna gotova i poklonjena.
   Puno te pozdravljam!!! :-)

   Избриши
 5. Stvarno je prelepo, svaka čast na trudu i strpljenju za svaku sitnicu koja je na svom mestu.

  Pozdrav

  ОдговориИзбриши
 6. Savršeno...pričala mi je Nataša koliko je lepo, sad vidim delić te lepote.
  Bravo za tebe!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Za mene onda nema lepše nagrade od toga da ste se vas dve, divne kakve jeste, u razgovoru dotakli i mog rada.
   Hvala obema!

   Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...