среда, 14. март 2012.

Moji počeci i nešto skorije

 Pre nešto više od godinu dana sam se zainteresovala za quilling. Na već pominjanom forumu cvećara sam naišla na link kako od papira da napravim razne oblike. Poželela sam da probam, to sam i učinila sa onim što sam imala pri ruci i nastala je moja prva čestitka radjena kviling tehnikom. Namerno ću postaviti tu sliku (iako ni slika ni sam rad nisu baš najboljeg kvaliteta), kao podsticaj onima koji misle da možda nisu za ovo, da je sve ovo isuviše komplikovano i pipavo za njih. Pa, pogledajte moj prvi pokušaj :-)

My first quilled card :-)

Kada sam pomislila da sam spremna da uradim nešto ozbiljnije opremila sam se papirom a zatim potražila na netu rad nekog ko se kvilingom već dugo bavi, da mi bude nešto kao domaći zadatak. To sam pronašla na blogu Inna's Creations. Po ugledu na ovaj njen predivni rad započela sam izradu svoje čestitke. U toku izrade kada sam shvatila da će to biti pristojan početnički rad, odlučila sam da to bude rodjendanska čestitka za moju mamu.
Godinu dana kasnije, nakon gotovo svakodnevnog vežbanja, učenja, usavršavanja, mamin ovogodišnji rodjendanski poklon izgleda ovako.

Nadam se da je napredak vidljiv.






Eto, u istom postu, moj prvi rad i jedan od poslednjih radova. Baš čudno izgledaju ovako zajedno, zar ne? Nadam se da vam se svidelo, pozdrav do sledećeg posta.

5 коментара:

  1. vidi se napredak u svakom smislu - i u pravljenju i u fotografisanju.
    to je najbitnije, da se uvek ide napred i da se ima volje za učenje novih stvari i tehnika.
    da sledeće godine, radovi budu još bolji! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, reći ćeš mi za godinu dana da li sam još napredovala, a sad odoh da vežbam nove stvari, imam još toliko toga da probam i naučim.

      Избриши
  2. Pa ti radiš čuda od papira!!!!Nikada se nisam okušala u papiru jer nisam ni znala da se ovakve divote mogu napraviti od papira! Svaka čast.Rado ću navraćati kako bih vidjela što si novoga napravila!Ova ljubičasta kutija je doista SAVRŠENA!!!
    Hvala ti što me pratiš. veliki pozdrav:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, unapred se radujem svakoj tvojoj poseti.
      A i ja sam redovna na tvom blogu jer tu ima tako mnogo da se vidi i nauči.
      Pozdrav :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...