субота, 9. јун 2012.

Vesele boje za veselu osobu

U januaru, u sred zime nastao je ovaj veseli komplet, označivač za knjigu i podloga za blokčić. Zašto je onda tek sad dobio svoj post?
Zato što je od januara čekao da ga poklonim svojoj drugarici iz osnovne škole. To je trebalo da bude njen rodjendanski poklon ali eto tek smo nedavno uspele da se vidimo.
Zapravo, to sad nije ni bitno, bitno je da se obradavala kada sam joj ga uručila, možda i više nego da ga je dobila za rodjendan, jer ga sad nije očekivala.
Nisam imala neku osnovnu ideju kada sam započinjala da izradjujem komplet, samo mi je bilo bitno da bude veselih boja, neobičan, da podiže raspoloženje i izmami osmeh, jer će takav u potpunosti odgovarati karakteru svoje vlasnice.
Detalje ćete videti na slikama uz par mojih dodatnih objašnjenja o načinu izrade i podsećanje na neke ranije tutorijale.










Ove talasaste listove, da vas podsetim, sam dobila propuštajući papirnu trakicu izmedju dva zupčanika neke dečije igračke. To sam vam već prikazala u ovom postu.


Mali cvetovi su izradjeni pomoću bušača, jedan je dobio listove koje sam vam takodje već prikazala kada sam vam predstavljala svoj privezak za ključeve...


...a ispod drugog cveta se samo našao još jedan cvet ali u zelenoj boji da izigrava listiće, i još nekoliko cirkona. I to je to!!


4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...