недеља, 26. мај 2013.

Duga od Anice

Imala sam već pripremljen post za danas ali to može da sačeka do sutra.
Verovatno je kod mnogih od vas danas padala kiša i možda ste i vi danas videli dugu. A meni je stigla i preko intereneta u jednoj slatkoj poruci, od divne Anice. Možda neki od vas znaju Anicu sa bloga Izazovi i slatkiši gde se par puta prijavljivala sa divnim ramovima i čini mi se, za sad, jednom čestitkom, a od sad ćete moći da se divite njenim radovima i na novoj fb stranici "Ondinijana"
Ovo je slika koja mi je od nje danas stigla.


Slika mi je zaista izmamila osmeh ali još više saznanje da jedna osoba, ko zna koliko stotina kilometara daleko od mene, ugleda dugu i pomisli da bi bilo lepo da je podeli sa mnom. To saznanje/osećanje je neprocenjivo.

 Ja sam počela da pišem svoj i pratim vaše blogove da bih razmenila iskustva sa mnogim kreativcima, da bih naučila od svih vas ponešto, to mi je bio cilj u početku, ali sada shvatam da od svega ovog dobijam mnogo više. A to je, svakodnevno jačanje vere u ljude, što nije mala stvar u današnje vreme.
Pronalazim (ili me pronalaze) ljude slične sebi, koji se raduju malim ali toliko lepim stvarima, ali što je najvažnije koji ne zaborave da to podele sa drugima.
To sam ja danas prepoznala u Anicinom gestu i to mi je mnogo značilo. Da li sam ti se već zahvalila? I neka, još jednom ću, hvala ti na svemu pomenutom.

A hvala i svima koji mi se danas pridruže Iza Duge.
Pozdrav svima!



7 коментара:

  1. Bravo za Anicu za divan, prijateljski gest, i bravo za tebe za topao tekst, pu ljubavi, koji pogađa suštinu našeg blogovanja.
    Nije baš za novi post kod mene, ali me ovde inspirisalo da napišem da imam još dva bloga, koji su na blog servisima gde nisu kreativci u većini, da sam imala još jedan. Tamo se događa da dođe do sukoba mišljenja, a i nekih ozbiljnijih sukoba.
    Ovde nikada, ovde u kreativnom svetu vlada ljubav, prijateljstvo i harmonija.
    LJubim!

    ОдговориИзбриши
  2. Baš tako, Neno, čini mi se kao da je ovaj naš kreativni svet neko pusto ostrvo na koje ne mogu da udju nezvani gosti sa svojim lošim mislima, već je sve skladno i puno ljubavi i topline.
    :-*

    ОдговориИзбриши
  3. Bas lepo od Anice, a i fotografija je stvarno prelepa!

    Hvala ti sto ucestvujes u mom giveaway-u i srecno! :)

    Vanja

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tebi, Vanja, što si svratila na moj blog da mi poželiš sreću i otaviš lepi komentar.

      Избриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Nadam se da se ne ljutiš jer se učim da ostavljam komentare :-), uspela sam i da ga čak uklonim... Mislila sam da ti se zahvalim od srca, jer osećaj dok sam čitala tvoj post je i za mene bio neprocenjiv. I još uvek ne mogu da verujem, ostavila si me bez teksta... Veliki pozdrav tebi, Vanji i svim kreativcima koji svrate Iza Duge. Divno je družiti se sa vama!

    ОдговориИзбриши
  6. A meni je divno što nam se društvo uvećava, pa još kad nam se priključi tako divan kreativac i još divnija osoba kao što si ti, mojoj sreći nema kraja. Hvala ti, Anice, na lepim rečima, i naravno da se ne ljutim zbog brisanja komentara, bitno je da si uspela da ostaviš trag na mom blogu. Pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...