субота, 15. јун 2013.

U bojama duge

Kao što ste primetili (nadam se da jeste) malo sam sredjivala blog, zid sam okrečila u veselim bojama, napravila sam novi razmeštaj, nešto sam drugačije organizovala a nešto i izbacila. Nije još gotovo jer me neke stvari zbunjuju i čudno se ponašaju ali izaći ću ja sa tim na kraj. Samo mi treba malo vremena.
Nadam se da ste primetili i novo zaglavlje, zapravo ja ga do sad nisam ni imala na blogu, samo je stajao naslov. Zbog njega i pišem ovaj post, jer hoću da postavim slike od kojih sam ga napravila, cele, ne ovako isečene, sakupila sam nešto od svog alata i materijala u određenoj boji i tako ih slikala i jako mi se dopada kako je ispalo pa hoću da budu na jednom mestu, da povremeno mogu da bacim pogled na delić svoga blaga i napunim baterije (zaista tako utiču na mene:-)))) )
Ako i na vas budu slično uticale, ostavite komentar, ako ne, zanemarite ovaj post. :-)








Sve vas puno pozdravlja,
Bojana Iza Duge
:-)

21 коментар:

  1. Naravno da sam odmah uočila zaglavlje, čim sam ušla na blog, pre nego što sam počela da čitam.
    Veoma mi se dopada, savršeno si to izvela, kao što i inače sve radiš savršeno.
    Fotografije tvojih radova i materijala u bogam duge su fenomenalne, sjajno ukomponovani predmeti na fotografijama.
    Divno, predivno!

    ОдговориИзбриши
  2. Kako da ne....zar stvarno misliš da bi zanemarila ovaj post!? :))))
    Toliko si u njega uložila, da zavređuje svu moguću pažnju. Bukvalno si za svaku sliku pravila malu scenu i da...videla sam prosutu žutu farbu koju je trebalo posle obrisati i rasute sitne zelene šljokice koje je jako teško skupiti,a toga ima i na crvenoj i ljubičastoj.... i sve postavljeno tako da ima nekog smisla i da se jasno uhvati foto aparatom.... svaka čast Bojana na tome kao i na ostalim detaljima vezanih za sam blog!!! Sjajno !!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Barbara...uvek primeti i prokomentarise cak i ono cega ja nisam bila svesna dok sam radila.
      Puno ti hvala, drago mi je da ti se svidja, promene na tvom blogu su pokrenule mene da malo uveselim i doteram svoj blog.

      Избриши
  3. Savršeno! Ostala su mi usta otvorena otkako sam otvorila post, pa dok nisam stigla do kraja. Obožavam tvoj blog i tvoje radove, a novi izgled ti je fenomenalan! Još si i dugmiće za praćenje (gore desno, da, da, i to sam primetila :)) uklopila, pa oznake u boji, ma svaka čast! ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opasnica si ti :-)
      Da, da, sve si primetila, kao što rekoh još neke detalje moram da dodam i neke da promenim, ali sad i ne žurim, dopada mi se i ovako, a koliko vidim i tebi.
      Hvala na divnom komentaru.

      Избриши
  4. Jako je sve veselo, i bas odgovara tvom nazivu bloga, kao i onome sto pravis. A posebno mi se svidja sto si tako organizovana - ne moze bilo ko i u tome videti mogucnost za ispoljavanje kreativnosti! Svaka cast!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ponekad pomislim da preterujem što je kod mene sve u bojama duge, ali to sam ja i drago mi je što uživaš sa mnom u mom šarenilu.
      Hvala, Aleksandra :-)

      Избриши
  5. Koliko si samo truda uložila u ovo, nemoguće je neko da ne primeti... Ja sam se oduševila kako su dobro uklopljene fotografije i stvarno izgledaju prelepo. I oznake u boji mogu da budu baš korisne, sve si super složila... Blog ti je svakim danom sve lepši! :-)

    ОдговориИзбриши
  6. Kako da ga zanemarim? Nema šanse. I ja bih da malo sredim svoj blog, ali nikako da to uradim. Ovo tvoje mi se baš sviđa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Nataša, i meni je trebalo dosta vremena da odlučim da se pozabavim izgledom bloga a sve je započelo sa ovim fotografijama.
      Pozdrav!

      Избриши
  7. Одговори
    1. Hvala, Ivana, nije baš savršeno ali praviću se da jeste. :-)))))))))

      Избриши
  8. I meni kao i tebi izmami osmeh kutak u kome kao krtica sakupljam svpje "blago".A ti si i od toga napravila umetnost.Slatko:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, baš kao krtica, prava reč.
      Nije bilo teško napraviti nešto lepo, samo sam ih sakupila na jedno mesto. Predivne boje su učinile ostalo.
      Hvala ti na komentaru.

      Избриши
  9. Blog izgleda predivno, zaista je efektno kad se skupe jednobojni predmeti na jednu hrpicu, odjednom mi svaka boja izgleda još ljepša i više ne znam koja mi je zapravo najdraža...Prekrasno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Katarina, u pravu si, ni ja više ne znam koju bih boju izdvojila.

      Избриши
  10. Ovo mi je omiljeni post! Odusevila sam se kad sam videla fotke, prvo na fb-u, pa onda i ovde! Sve si prelepo uklopila, kao i uvek! Fenomenalno!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...