петак, 21. јун 2013.

Poklon za Mašu i :-)

Poklončić za Mariju sam više puta spominjala i konačno će dobiti svoj post. Na samom kraju (pred)školske godine sinčić je išao na još jedan rodjendan kod drugarice Marije i ako se sećate bila sam u nedoumici šta ovaj puta da napravim, da li da ostanem pri kombinaciji kutije i rama kao što sam pravila za Ivanu i Teu ili da nešto ipak promenim. S obzirom da sam nedavno pre toga pravila poklon za Natašu koji je sadržao i sveščiću u čijoj izradi se sam se tad prvi put okušala i dopao mi se rezultat,  i ovaj put sam se odlučila za beležnicu ali sada duplo manju, formata A6 (korice su bile dimenzija 11x15 cm).
Uz nju sam napravila i odgovarajuću kutiju, pa da vidimo kako sve to izgleda.













Verujem da joj se dopalo, posebno što se ipak vidi da je pravljeno baš za nju, sa njenim nadimkom na korici sveske. Opet sam išla na sigurne boje za devojčice, tako da mislim da se obradovala.
A kako se vama čini?
Takodje bih sa ovim kompletom htela da se prijavim na 13. izazov na blogu Izazovi i slatkiši sa temom "Rodjendan". U poslednje vreme nisam stizala da napravim neki rad za prethodne izazove ali sada se lepo poklopilo da imam sa čime da se prijavim. :-)))

Za kraj još moram da pomenem da mi je stigao poklon od Vanje a možete i vi osvojiti neki lep poklončić jer je na njenom blogu u toku još jedan giveaway i to slatkiš iznenadjenja a potrebno je da ostavite neki komentar na bilo koji njen junski post.


Kao što rekoh meni je poklon stigao i bila su tu dva pečata, trakice, čipka, tagovi, srca i zvezdice.
Medjutim, ono što nisam znala je to da mi stiže i ova preslatka čestitka sa motivom mace, u tako lepim toplim bojama i sa divnim detaljima.


Ostale Vanjine čestitke možete pogledati i na njenoj fb stranici Valems Cestitke (Vanja's handmade cards).
Ja sam pronašla svoju a vi pronadjite neku za vas i obavezno se javite Vanji sa svojom željicom.

Draga Vanja, hvala ti puno na lepom i korisnom poklonu.

Želim još da poželim dobrodošlicu letu, mislim da ga nikad nismo ovako željno iščekivali i da vas sve puno pozdravim i poželim da provedete lep vikend.


8 коментара:

  1. Ta beležnica, sveščica može da posluži i kao dnevnik ili spomenar, samo...ako to devojčice još uvek pišu, a ja se nadam da DA ! Predivna je! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Tako je profesionalno uradjeno da ostajem bez teksta.Pogotovo sto ih radis kao poklon za deciji rodjendan.A trud vredi vise od svega:))

    ОдговориИзбриши
  3. Ja nemam komentar. Blago drugaricama tvoga sina.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne sumnjam da se Maša obradovala.Ovo je baš prava stvar za devojčice..Super pokloni od Vanje!:)

    ОдговориИзбриши
  5. Zelo lepo darilo za deklico! Lepe barve in čuvovito izdelano :-)

    ОдговориИзбриши
  6. Divno je, Bojana! Mnogo su mi lepi i kutijica i beleznica. :)

    Hvala ti sto si ucestovala u izazovu i srecno! :)

    Takodje, hvala ti puno na lepim recima i na reklami. ;)

    Pozdrav
    Vanja

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...